Llar d'infants

Santa Maria

Benvinguts a la Llar d'Infants Santa Maria

Us presentem la nostra web de la Llar d'Infants Santa Maria a Olesa de Montserrat. Us donem la benvinguda i esperem que tingueu un bon viatge a través de tots els apartats i continguts que us hem preparat per a que pugueu conèixer la nostra escola.

No dubteu en trucar-nos per visitar personalment les nostres instal·lacions i conèixer el projecte educatiu que desenvolupem. Us volem transmetre el nostre desig de col·laborar amb vosaltres en el desenvolupament i creixement del vostre fill/filla.

En els següents apartats trobareu tota la informació referent a la nostra escola i les nostres activitats. No dubteu en contactar amb nosaltres per fer-nos arribar comentaris, idees o suggeriments respecte a la web i/o els seus continguts.

Què és una llar d'infants?

És una llar que acull a nens i nenes de mesos a 3 anys, on els oferim la possibilitat de relacionar-se amb nens de la seva edat i amb adults que no són els seus pares.

És l'inici d'una etapa educativa que tindrà continuïtat a l'escola dels "grans".

La nostra escola es defineix en el Projecte educatiu com a escola catalana, i que acull a nens amb necessitats educatives especials.

... mentre juguem aprenem

... aprenem jugant